Sondaje nationale

Credințe și valori în societatea românească
30 martie - 11 aprilie 2021

Sondajul a fost realizat în perioada 30 martie - 11 aprilie 2021 pe un eșantion național de 1420 subiecți. El a măsurat starea de religiozitate a cetățenilor cu ajutorul mai multor indicatori: credința în Dumnezeu, frecvența rugăciunilor, a bisericii, a postului, a spovedaniei, respectarea sărbătorilor, citirea Bibliei, etc. Sondajul a măsurat și atitudinea față de predarea religiei în școli, căsătoriile dintre persoanele de același sex, credința în horoscop, încrederea în preoți, atitudinea față de avort, față de pandemie, față de politicieni, intențiile de vot.

Barometru politic național
23-27 noiembrie 2020

Sondajul a fost realizat pe 1960 subiecți și a măsurat intenția de participare la alegerile parlamentare, opțiunea de vot, încrederea în liderii politici, părerea despre anumite teme de interes public.

Barometru politic national 25-30 octombrie 2020

Sondajul a fost realizat pe 1482 subiecți. El a măsurat intențiile de vot la alegerile parlamentare, atitudinea populației față de principalii lideri politici, față de câteva teme de interes public: reducerea numărului de parlamentari, eliminarea pensiilor speciale, referendum pentru împrumuturile pe care vor să le facă autoritățile publice, etc.

Exit-poll Eforie
27 septembrie 2020

Exit-poll realizat pe 538 locuitori ai orașului. A măsurat voturile exprimate la alegerile locale din Eforie la Primărie, Consiliul Local, Consiliul Județean, Președinția Consiliului Județean.

Exit-poll Râmnicu Sărat
27 septembrie 2020

Exit-poll realizat pe 1485 locuitori ai orașului. A măsurat voturile exprimate la alegerile locale din Râmnicu Sărat la Primărie, Consiliul Local, Consiliul Județean, Președinția Consiliului Județean.

Exit-poll Drobeta Turnu Severin
27 septembrie 2020

Exit-poll realizat pe 2017 locuitori ai orașului. A măsurat voturile exprimate la alegerile locale din Drobeta la Primărie, Consiliul Local, Consiliul Județean, Președinția Consiliului Județean.

Barometrul electoral al municipiului Drobeta Turnu Severin
4-6 septembrie 2020

Sondajul a fost realizat în perioada 4-6 septembrie 2020 pe un eșantion de 1027 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul electoral al municipiului Caransebeș
3-6 septembrie 2020

Sondajul a fost realizat în 3-6 septembrie 2020 pe 808 persoane adulte care locuiesc în oraș. El a măsurat încrederea în candidații la funcția de primar, intențiile de vot, așteptările de la viitorul primar, gradul de implicare a primăriei în diverse probleme administrative, aprecierea liderilor politici naționali.

Barometrul electoral al județului Caraș-Severin
29 august 1 septembrie 2020

Sondajul a fost realizat în perioada 29 august - 1 septembrie 2020 pe un eșantion de 1173 persoane domiciliate în toate localitățile județului. El a măsurat opinia față de candidații la alegerile locale, așteptările de la viitorii edili, intențiile de vot, încrederea în personalitățile locale și zonale.

Barometrul electoral al comunei Sărățeni, IL
3-4 septembrie 2020

Sondaj realizat pe 182 locuitori ai comunei. A măsurat încrederea în candidații la primărie, intențiile de vot, gravitatea problemelor administrative, calitățile și defectele candidaților.

Barometrul preelectoral al municipiului Baia Mare
1 – 5 august 2020

Sondajul a fost realizat în perioada 1-5 august 2020 pe un eșantion de 911 locuitori ai orașului. El a măsurat părerea oamenilor despre candidații la primărie, intențiile de vot, comparațiile între principalii concurenți, așteptările populației de la viitorul primar, evaluarea implicării actualului primar în diverse probleme administrative.

Barometrul preelectoral al comunei Frumușani, CL
1 – 4 august 2020

Sondajul a fost realizat în zilele de 1-4 august 2020 prin intervievarea a 502 persoane care domiciliază în comună. El a măsurat modul în care Primăria a gestionat o serie de probleme, prioritățile populației, percepția actualului primar, a principalilor concurenți, comparații între ei, intențiile de vot.

Barometrul preelectoral al orașului Videle
31 iulie - 2 august 2020

Sondajul a fost realizat în 31 iulie - 2 august 2020 pe un eșantion de 422 locuitori ai orașului. El a măsurat părerea oamenilor despre principalii candidați la Primărie, așteptările de la viitorul primar, intențiile de vot, modul în care Primăria s-a implicat în anumite probleme administrative.

Barometrul preelectoral al orașului Oltenița
17-19 iulie 2020

Sondajul a fost realizat în 17-19 iulie 2020 pe un eșantion de 509 locuitori ai orașului. El a măsurat părerea oamenilor despre principalii candidați la Primărie, așteptările de la viitorul primar, intențiile de vot, modul în care Primăria s-a implicat în anumite probleme administrative, încrederea în alți lideri politici județeni și naționali.

Barometrul preelectoral al orașului Râmnicu Sărat
2-5 iulie 2020

Sondajul a fost realizat în 2-5 iulie 2020 pe un eșantion de 629 locuitori ai orașului. El a măsurat părerea oamenilor despre principalii candidați la Primărie, comparația între primii doi competitori, așteptările de la viitorul primar, intențiile de vot, modul în care Primăria s-a implicat în anumite probleme administrative, realizările și eșecurile actualului și fostului primar.

Barometrul preelectoral al orașului Eforie
1-3 iulie 2020

Sondajul a fost realizat în 1-3 iulie 2020 pe un eșantion de 305 locuitori ai orașului. El a măsurat părerea oamenilor despre instituțiile administrației publice centrale și locale, despre principalii candidați la Primărie, comparația între primii doi competitori, așteptările de la viitorul primar, intențiile de vot, modul în care Primăria s-a implicat în anumite probleme administrative, realizările și eșecurile actualului primar și ale principalului contracandidat.

Barometrul preelectoral al comunei Clinceni, IF
29 iunie - 2 iulie 2020

Sondajul a fost realizat în 29 iunie - 2 iulie 2020 pe un eșantion de 305 locuitori ai comunei. El a măsurat părerea oamenilor despre instituțiile administrației publice centrale și locale, despre principalii candidați la Primărie, comparația între ei, așteptările de la viitorul primar, intențiile de vot, modul în care Primăria s-a implicat în anumite probleme administrative, realizările și eșecurile actualului primar și ale principalilor contracandidați.

Barometrul preelectoral al comunei Florești, CJ
20-25 iunie 2020

Sondajul a fost realizat în 20-25 iunie 2020 pe un eșantion de 550 locuitori ai comunei. El a măsurat părerea oamenilor despre instituțiile administrației publice centrale și locale, despre principalii candidați la Primărie, despre partidele politice, așteptările de la viitorul primar, intențiile de vot, modul în care Primăria s-a implicat în anumite probleme administrative, realizările și eșecurile actualului primar și ale principalilor contracandidați.

Barometrul preelectoral al județului Ilfov
11-15 iunie 2020

Sondajul a fost realizat în 11-15 iunie 2020 pe un eșantion de 725 locuitori din toate localitățile județului. El a măsurat părerea oamenilor despre instituțiile administrației publice centrale și locale, despre principalii candidați la Primărie, despre partidele politice, așteptările de la viitorul primar, intențiile de vot, modul în care Primăria s-a implicat în anumite probleme administrative, părerea despre candidații la președinția Consiliului Județean, intențiile de vot pentru această funcție.

Barometrul preelectoral al orașului Pantelimon
9-11 iunie 2020

Sondajul a fost realizat în 9-11 iunie 2020 pe un eșantion de 515 locuitori ai orașului El a măsurat părerea oamenilor despre instituțiile administrației publice centrale și locale, despre principalii candidați la Primărie, despre partidele politice, așteptările de la viitorul primar, intențiile de vot, modul în care Primăria s-a implicat în anumite probleme administrative, părerea despre candidații la președinția Consiliului Județean, intențiile de vot pentru această funcție.

Lumea și valorile ei politice
1-7 mai 2020

Sondajul a fost realizat în 1-7 mai 2020 pe un esantion național de 1545 persoane selectate din 148 localități rurale și urbane din toate județele României. El a măsurat atitudinea față de politica unor state, față de socialism și capitalism, încrederea în liderii politici, în proiectele partidelor politice, în anumite teme de interes public, intențiile de vot.

Credință, sănătate și politică în vremea pandemiei de COVID-19
11-15 aprilie 2020

Sondajul a fost realizat în perioada 11-15 aprilie 2020 pe un eșantion de 1008 persoane selectate din 116 localități urbane și rurale din toate județele României. El a măsurat credințele religioase ale oamenilor (în Dumnezeu, Iad, judecata de apoi, icoane, reîncarnare), percepția de sine (norocos, fericit, harnic, patriot), autoevaluarea stării de sănătate a unor organe sau probleme (inima, creier, oase, dantura, infecții), percepția implicării autorităților în gestionarea crizei COVID, încrederea în liderii politici, intențiile de vot.

Barometrul preelectoral al orașului Giurgiu
6-7 martie 2020

Sondajul a fost realizat în perioada 6-7 martie 2020 pe un eșantion de 251 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul preelectoral al orașului Roșiorii de Vede
6-8 martie 2020

Sondajul a fost realizat în perioada 6-8 martie 2020 pe un eșantion de 459 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul preelectoral al orașului Turnu Măgurele
6-8 martie 2020

Sondajul a fost realizat în perioada 6-8 martie 2020 pe un eșantion de 450 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul preelectoral al municipiului Buzău
29 februarie - 1 martie 2020

Sondajul a fost realizat în perioada 29 februarie - 1 martie 2020 pe un eșantion de 502 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul preelectoral al municipiului București
23-27 februarie 2020

Sondajul a fost realizat în perioada 23-27 februarie 2020 pe un eșantion de 1252 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul preelectoral al orașului Videle
15-17 februarie 2020

Sondajul a fost realizat în perioada 15-17 februarie 2020 pe un eșantion de 400 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul preelectoral al orașului Zimnicea
15-18 februarie 2020

Sondajul a fost realizat în perioada 15-18 februarie 2020 pe un eșantion de 459 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul preelectoral al județului Dâmbovița
24 ianuarie - 10 februarie 2020

Sondajul a fost realizat în perioada 24 ianuarie - 10 februarie 2020 pe un eșantion de 3267 persoane adulte domiciliate în județ. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul preelectoral al Municipiului Oltenița
1-3 februarie 2020

Sondajul a fost realizat în perioada 1-3 februarie 2020 pe un eșantion de 521 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul preelectoral al Municipiului Târgoviște
22-28 ianuarie 2020

Sondajul a fost realizat în perioada 22-28 ianuarie 2020 pe un eșantion de 800 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul preelectoral al Municipiului Giurgiu
22-29 ianuarie 2020

Sondajul a fost realizat în perioada 22-29 ianuarie 2020 pe un eșantion de 757 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul preelectoral al Municipiului Zalău
10-19 ianuarie 2020

Sondajul a fost realizat în perioada 10-19 ianuarie 2020 pe un eșantion de 808 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul politic al Municipiului Râmnicu Vâlcea
6-9 decembrie 2019

Sondajul a fost realizat în perioada 6-9 decembrie 2019 pe un eșantion de 802 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul politic al Municipiului Craiova
6-11 decembrie 2019

Sondajul a fost realizat în perioada 6-11 decembrie 2019 pe un eșantion de 1102 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul politic al Municipiului Slatina
6-9 decembrie 2019

Sondajul a fost realizat în perioada 6-9 decembrie 2019 pe un eșantion de 840 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul politic al Municipiului Râmnicu Sărat
30 noiembrie - 1 decembrie 2019

Sondajul a fost realizat în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie 2019 pe un eșantion de 816 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometru politic național
12-19 Octombrie 2019

Sondajul a fost realizat în 12-19 octombrie 2019 pe un eșantion național de 1117 persoane selectate din 109 localități urbane și rurale din toate județele României. El a măsurat încrederea în candidații la Președinție, comparațiile dintre ei, intențiile de vot, problemele cu care se confruntă țara, atitudinea față de diverse teme, persoane, instituții.

Barometrul politic al Municipiului Brăila
12-19 octombrie 2019

Sondajul a fost realizat în perioada 12-19 octombrie 2019 pe un eșantion de 1100 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul politic al municipiului Alba Iulia
23-29 septembrie 2019

Sondajul a fost realizat în perioada 22-29 septembrie 2019 pe un eșantion de 758 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometru politic national
17-23 Iulie 2019

Sondajul a fost realizat în 17-23 iulie 2019 pe 1128 subiecți selectați din 114 localități urbane și rurale din toate județele României. El a măsurat încrederea în liderii politici, intențiile de vot, comparațiile între candidați.

Barometru politic național
1-7 mai 2019

Sondaj național realizat în perioada 1-7 mai 2019 pe un eșantion național de 1110 persoane. El a măsurat intențiile de vot la alegerile europarlamentare, părerea despre liderii politici, intenția de vot la referendumurile privind justiția.

Sondaj de opinie publică în municipiul Drăgășani
5-8 aprilie 2019

Sondajul a fost realizat în perioada 5-8 aprilie 2019 pe un eșantion de 369 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul politic al municipiului Târgu Mureș
16-18 februarie 2019

Sondajul a fost realizat în perioada 16-18 februarie 2019 pe un eșantion de 1100 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometru politic național
15-20 martie 2019

Sondaj realizat în perioada 15-20 martie 2019 pe un eșantion național de 1144 persoane. El a măsurat intenția de vot la alegerile europarlamentare, atitudinea față de partidele politice, încrederea în principalii lideri politici, gradul de informare despre jocurile și evenimentele politice, atitudinea față de Uniunea Europeană, față de politica externă a României, față de doctrine și valori politice.

Barometru politic național
9-16 februarie 2019

Sondaj realizat în perioada 9 – 16 februarie 2019 pe un eșantion național de 1106 persoane. El a măsurat percepția sistemului de sănătate publică din România, încrederea în liderii politici naționali, evaluarea lui Traian Băsescu, aprecierea partidelor, intențiile de vot.

Inteligența liderilor politici
12-20 ianuarie 2019

Sondaj realizat în perioada 12-20 ianuarie 2019 pe un eșantion național de 1099 persoane. El a măsurat intențiile de vot la alegerile europarlamentare, coeficientul de inteligență estimat al liderilor politici naționali și internaționali, cei mai doriți viitori europarlamentari, așteptările de la aceștia, percepția premierului Viorica Dăncilă, încrederea în liderii politici.

Barometru politic național
27 noiembrie-5 decembrie 2018

Sondaj realizat în perioada 27 noiembrie-5 decembrie 2018 pe un eșantion de 1087 persoane. El a măsurat teme precum: unirea cu Republica Moldova, pensiile speciale, votul electronic, așteptări de la Uniunea Europeană și de la europarlamentari, percepția premierului Viorica Dăncilă, încrederea în liderii politici, intențiile de vot, evaluarea ultimilor patru președinți ai României.

Barometrul politic al municipiului Caransebeș
8-9 septembrie 2018

Sondajul a fost realizat în perioada 8-9 septembrie 2018 pe un eșantion de 419 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul preelectoral al municipiului Craiova
26-28 mai 2017

Sondajul a fost realizat în perioada 26-28 mai 2017 pe un eșantion de 1029 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul preelectoral al municipiului Țăndărei
13 mai 2017

Sondajul a fost realizat în ziua de 13 mai 2017 pe un eșantion de 217 persoane adulte domiciliate în oraș. El a măsurat modul în care populația percepe implicarea primăriei în diverse probleme administrative, încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot la alegerile locale, percepția organizațiilor locale ale partidelor.

Barometrul preelectoral al municipiului Brăila
28 octombrie - 5 noiembrie 2016

Sondajul a fost realizat pe 1046 locuitori ai orașului Brăila. A măsurat intenția de vot la alegerile parlamentare, încrederea în liderii politici, atitudinea față de premier și față de președinte, problemele cu care se confruntă România, atitudinea față de anumite teme de interes public și față de partidele politice.

Barometrul preelectoral al municipiului București
2-14 septembrie 2016

Sondaj realizat în parteneriat cu Institutul ISOGEP pe un eșantion de 1029 bucureșteni. A măsurat atitudinea față de naționalism, față de anumiți lideri politici, față de anumite teme religioase, intențiile de vot, opinia față de Alianța Noastră România și față de liderii ei, percepția lui Marian Munteanu.

Barometrul preelectoral al Sectorului 2, București
10-14 mai 2016

Sondaj realizat pe 813 locuitori ai sectorului 2. A măsurat atitudinea față de modul în care Primăria a gestionat o serie de probleme edilitare, urgența problemelor administrative în perioada următoare, încrederea în liderii politici, părerea despre candidații la funcția de primar, intențiile de vot la Primăria sectorului, la Consiliul Local, la Primăria Generală, la Consiliul General al Municipiului București.

Barometrul preelectoral al municipiului Focșani
12-15 mai 2016

Sondaj realizat pe 726 locuitori ai orașului Focșani. A măsurat urgența problemelor administrative, atitudinea față de anumite proiecte urbane, încrederea în liderii politici, informațiile despre candidații la Primărie, intențiile de vot.

Barometrul politic al județului Brăila
5-10 aprilie 2016

Sondajul a fost realizat pe 1226 subiecți domiciliați în 44 localități ale județului Brăila. A măsurat urgența problemelor administrative, încrederea în liderii politici, cuvintele care îi definesc, intențiile de vot la Consiliul Județean, la Primărie și la Consiliul Local.

Barometrul politic al comunei Frumușani, CL
26-28 martie 2016

Sondaj realizat pe 400 locuitori ai comunei Frumușani. A măsurat modul în care au fost gestionate de către Primărie problemele edilitare, urgențele pentru următoarea perioadă, percepția primarului, încrederea în liderii politici și informațiile deținute de locuitori despre aceștia, intențiile de vot la Primărie și Consiliu Local.

Barometrul politic al orașului Aiud
10-13 martie 2016

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 400 locuitori ai orașului Aiud. A măsurat gradul de apreciere a modului în care Primăria a gestionat o serie de probleme administrative, urgențele perioadei următoare, evaluarea primarului, încrederea în liderii politici locali, calitățile și defectele candidaților la primărie, intențiile de vot la Primărie și la Consiliul Local.

Barometrul politic al comunei Roata de Jos, GR
20 februarie - 2 martie 2016

Sondaj realizat pe 272 locuitori ai comunei Roata de Jos. A măsurat încrederea în liderii politici, intențiile de vot la Primărie, Consiliul Local și Consiliul Județean, urgențele administrative în viitorul apropiat.

Barometrul politic al comunei Chiajna, IF
4-6 martie 2016

Sondaj realizat pe 250 locuitori ai comunei Chiajna. A măsurat modul în care Primăria a gestionat problemele administrative, urgențele pentru perioada următoare, evaluarea primarului, încrederea în liderii politici, intențiile de vot la Primărie, la Consiliul Local și la Consiliul Județean.

Barometrul politic al Sectorului 6, București
25 februarie - 2 martie 2016

Sondaj realizat pe 804 locuitori ai sectorului 6. A măsurat atitudinea față de modul în care Primăria a gestionat o serie de probleme edilitare, urgența problemelor administrative în perioada următoare, încrederea în liderii politici, părerea despre candidații la funcția de primar, intențiile de vot la Primăria sectorului, la Consiliul Local, la Primăria Generală, la Consiliul General al Municipiului București.

Barometrul politic al Sectorului 5, București
23 februarie - 2 martie 2016

Sondaj realizat pe 933 locuitori ai sectorului 5. A măsurat atitudinea față de modul în care Primăria a gestionat o serie de probleme edilitare, urgența problemelor administrative în perioada următoare, încrederea în liderii politici, părerea despre candidații la funcția de primar, intențiile de vot la Primăria sectorului, la Consiliul Local, la Primăria Generală, la Consiliul General al Municipiului București.

Barometrul politic al Sectorului 3, București
20 februarie - 2 martie 2016

Sondaj realizat pe 820 locuitori ai sectorului 3. A măsurat atitudinea față de modul în care Primăria a gestionat o serie de probleme edilitare, urgența problemelor administrative în perioada următoare, încrederea în liderii politici, părerea despre candidații la funcția de primar, intențiile de vot la Primăria sectorului, la Consiliul Local, la Primăria Generală, la Consiliul General al Municipiului București.

Barometrul politic al Sectorului 2, București
20 februarie - 2 martie 2016

Sondaj realizat pe 797 locuitori ai sectorului 2. A măsurat atitudinea față de modul în care Primăria a gestionat o serie de probleme edilitare, urgența problemelor administrative în perioada următoare, încrederea în liderii politici, părerea despre candidații la funcția de primar, intențiile de vot la Primăria sectorului, la Consiliul Local, la Primăria Generală, la Consiliul General al Municipiului București.

Barometrul politic al Sectorului 4, București
22-29 februarie 2016

Sondaj realizat pe 790 locuitori ai sectorului 4. A măsurat atitudinea față de modul în care Primăria a gestionat o serie de probleme edilitare, urgența problemelor administrative în perioada următoare, încrederea în liderii politici, părerea despre candidații la funcția de primar, intențiile de vot la Primăria sectorului, la Consiliul Local, la Primăria Generală, la Consiliul General al Municipiului București.

Barometrul politic al sectorului 1, București
22-29 februarie 2016

Sondaj realizat pe 1221 locuitori ai sectorului 1. A măsurat atitudinea față de modul în care Primăria a gestionat o serie de probleme edilitare, urgența problemelor administrative în perioada următoare, încrederea în liderii politici, părerea despre candidații la funcția de primar, intențiile de vot la Primăria sectorului, la Consiliul Local, la Primăria Generală, la Consiliul General al Municipiului București.

Barometrul politic al municipiului Târgoviște
23-26 ianuarie 2016

Sondaj realizat pe 503 locuitori ai orașului. A măsurat atitudinea față de modul în care Primăria a gestionat o serie de probleme edilitare, urgența problemelor administrative în perioada următoare, încrederea în liderii politici, părerea despre candidații la funcția de primar, intențiile de vot la Primărie, la Consiliul Local, la Consiliul Județean.

Barometrul politic al orașului Pucioasa
16 ianuarie 2016

Sondaj realizat pe 210 locuitori ai orașului. A măsurat atitudinea față de modul în care Primăria a gestionat o serie de probleme edilitare, urgența problemelor administrative în perioada următoare, încrederea în liderii politici, părerea despre candidații la funcția de primar, intențiile de vot la Primărie, la Consiliul Local, la Consiliul Județean.

Barometrul politic al orașului Titu
15 ianuarie 2016

Sondaj realizat pe 127 locuitori ai orașului. A măsurat atitudinea față de modul în care Primăria a gestionat o serie de probleme edilitare, urgența problemelor administrative în perioada următoare, încrederea în liderii politici, părerea despre candidații la funcția de primar, intențiile de vot la Primărie, la Consiliul Local, la Consiliul Județean.

Barometrul politic al orașului Drăgășani
12-13 decembrie 2015

Sondajul a fost realizat în perioada 12-13 decembrie 2015 pe un eșantion de 362 persoane și a măsurat încrederea în liderii politici locali, intențiile de vot, modul în care a gestionat Primăria diverse probleme locale (drumuri, trafic, parcuri, canalizare, parcări, etc.), speranțe și așteptări.

Barometru politic național
3-12 iulie 2014

Sondajul a fost realizat în 3-12 iulie 2014 pe un eșantion național de 1272 persoane selectate din 114 localități urbane și rurale din toate județele României. El a măsurat încrederea în candidații la alegerile prezidențiale, comparații între candidați, lucrurile apreciate și neplăcute la candidați, gradul de informare despre trecutul, acțiunile și declarațiile lor, intențiile de vot.

Barometru politic național
30 octombrie - 3 noiembrie 2009

Sondaj realizat între 30 octombrie - 3 noiembrie 2009 pe un eșantion național de 1256 subiecți. El a măsurat intențiile de vot la alegerile prezidențiale, încrederea în candidați, intenția de vot la referendumul propus de Traian Băsescu.

20 de ani de la evenimentele din 1989
15-19 octombrie 2009

Sondaj realizat între 15-19 octombrie 2009 pe un eșantion național de 1222 subiecți. El a măsurat intențiile de vot, încrederea în candidații la Președinție, calitățile și defectele lor, percepția evenimentelor din 1989 și a schimbărilor petrecute, corupția candidaților și a altor lideri politici.

Barometru politic national. Guvernul ideal
20-27 august 2009

Sondajul a fost realizat între 20-27 august 2009 pe un eșantion național de 1096 subiecți, selectați din 78 localități urbane și rurale. El a măsurat problemele cu care se confruntă România, atitudinea față de președintele Traian Băsescu, încrederea în liderii politici, comparația între candidații la Președinție, artiștii cu care s-ar asocia, care ar fi miniștrii doriți într-un guvern ideal, relația dintre partide, frecvența utilizării internetului.

Barometru politic național. Iluzia sănătăţii româneşti
9-16 iulie 2009

Sondajul a fost realizat între 9-16 iulie 2009 pe un eșantion național de 1069 subiecți selectați din 81 orașe și comune. El a măsurat autoevaluarea stării de sănătate a unor organe (inimă, plămâni, sex, ficat, stomac, etc), intențiile de vot, încrederea în liderii politici, asocierea lor cu actori, personaje din filme, cărți, istorie, comparațiile dintre ei, percepția guvernului Boc.

Barometru politic național. O pseudozoologie a spiritului românesc
6-14 aprilie 2009

Sondajul a fost realizat între 6-14 aprilie 2009 pe un eșantion de 1095 subiecți selectați din 74 localități urbane și rurale. El a măsurat părerile despre guvernul Boc, despre problemele cu care se confruntă, despre împrumutul de la Fondul Monetar Internațional, despre problemele partidelor, intențiile de vot, încrederea în liderii politici, animalele cu care este asociat Traian Băsescu, credințele religioase, în ce se vor reîncarna liderii politici într-o altă viață, despre vrăji, astrologie, minuni.

Barometru politic naţional
1 – 10 februarie 2009

Sondajul a fost realizat în perioada 1-10 februarie 2009 pe un eșantion de 1347 persoane selectate din 89 localități. El a măsurat încrederea în membrii guvernului Boc, percepția competențelor lor, comparații cu guvernul Tăriceanu, evaluarea deciziilor lui Emil Boc, așteptări de la acesta, intențiile de vot, încrederea în liderii politici, evaluarea candidaților la alegerile prezidențiale.

Barometru politic naţional
23-26 noiembrie 2008

Sondaj realizat între 23-26 noiembrie 2008 pe un eșantion național de 1375 subiecți. El a măsurat intenția de vot, gradul de cunoaștere a candidaților uninominali, guvernul ideal dorit după alegeri.

Barometru politic naţional
17-21 noiembrie 2008

Sondaj realizat între 17-21 noiembrie 2008 pe un eșantion național de 1156 subiecți. El a măsurat intențiile de vot, comparațiile dintre candidați, preferința pentru anumite teme și valori politice.

Barometru politic naţional
10-14 noiembrie 2008

Sondaj realizat între 10-14 noiembrie 2008 pe 1604 subiecți. El a măsurat intenția de vot, evaluarea candidaților și a partidelor, care sunt persoanele dorite să facă parte din viitorul guvern.

Barometru politic naţional
1 – 11 octombrie 2008

Sondaj realizat între 1-11 octombrie 2008 pe un eșantion național de 1468 persoane. El a măsurat problemele cu care se confruntă cetățenii, guvernul, țara, liderii politici care pot să le rezolve, încrederea în ei, intențiile de vot.

Barometrul politic al judeţului Călăraşi
7-13 decembrie 2007

Sondajul realizat pe 3837 subiecți din 5 orașe și 10 comune ale județului Călărași a măsurat încrederea în liderii locali, care sunt cei mai buni administratori, mai corupți, mai harnici, mai mincinoși, mai apropiați de oameni, mai potriviți să fie primari, intenția de vot.

Barometru politic naţional
10-15 noiembrie 2007

Sondajul realizat pe 1424 subiecți a măsurat intențiile de vot la alegerile europarlamentare, încrederea în candidații care deschid listele partidelor, percepția campaniei electorale, a votului uninominal propus de președintele Băsescu.

Barometru politic arădean
10-18 noiembrie 2007

Sondajul realizat pe 1096 arădeni a măsurat intenția de vot la alegerile europarlamentare și la referendumul pentru votul uninominal, încrederea în personalitățile locale, care sunt cei mai buni candidați ai partidelor la funcția de primar, părerea despre primarul Gheorghe Falcă, despre gestionarea problemelor publice.

Barometru politic tecucean
6 -15 octombrie 2007

Sondajul realizat pe 494 tecuceni a măsurat presa urmărită, problemele administrative ale orașului, activitatea primarului, gestionarea inundațiilor, intențiile de vot, încrederea în liderii politici locali.

Sondaj de opinie publică
10-17 octombrie 2007

Sondajul realizat pe 1070 persoane a măsurat intenția de vot la alegerile europarlamentare, evaluarea campaniei electorale, a partidelor, implicarea președintelui Traian Băsescu, calitățile și defectele candidaților, încrederea în liderii politici, alianțele posibile dintre partide, evaluarea DNA.

Barometru politic naţional
9 - 16 octombrie 2007

Sondajul realizat pe 1199 subiecți a măsurat intențiile de vot la alegerile europarlamentare, atitudinile față de anumite teme europene, raportarea la moțiunea de cenzură a PSD, percepția PSD, PD, PNL, a guvernului Tăriceanu, a premierului și a președintelui, evaluarea stării proprii de sănătate, financiare, de fericire.

Barometru politic prahovean
6 -15 septembrie 2007

Sondajul realizat pe 150 locuitori ai județului a măsurat care sunt cei mai potriviți candidați ai partidelor pentru alegerile europarlamentare, intențiile de vot, aprecierea unor teme precum ortodoxia, familia, protecția produselor și cetățenilor în UE, salariul minim european, votul uninominal, evaluarea modului în care premierul Tăriceanu și președintele Băsescu s-au raportat la anumite probleme (secetă, pensii), care au fost cei mai buni premieri.

Barometru politic naţional
6 -15 septembrie 2007

Sondajul realizat pe 1058 subiecți a măsurat care sunt cei mai potriviți candidați ai partidelor pentru alegerile europarlamentare, intențiile de vot, aprecierea unor teme precum ortodoxia, familia, protecția produselor și cetățenilor în UE, salariul minim european, votul uninominal, evaluarea modului în care premierul Tăriceanu și președintele Băsescu s-au raportat la anumite probleme (secetă, pensii), care au fost cei mai buni premieri.

Barometru politic național
3 -10 septembrie 2007

Sondajul realizat pe 1126 subiecți a măsurat încrederea în candidații la alegerile europarlamentare, intențiile de vot, raportarea la anumite teme politice, încrederea în liderii politici naționali, în politica PNL, în deciziile luate de Călin Popescu Tăriceanu, calitățile și defectele unor lideri PNL, cel mai potrivit candidat PNL la primăria Capitalei, la Președinția României, care sunt cei mai apreciați români din politică, sport, cultură, etc.

Galaxia personalităților românești
3-10 septembrie 2007

Sondajul realizat pe 1126 subiecți a măsurat care sunt personalitățile cele mai apreciate din România din domeniile politicii, afacerilor, societății civile, presei, muzicii, culturii, care sunt cele mai sexy, care este echipa de fotbal admirată, cel mai bun fotbalist.

Barometru politic argeşean
iulie-august 2007

Sondajele au fost realizate în Pitești (1056), Câmpulung (427), Curtea de Argeș (213), Costești (213) și Mioveni (343) și au măsurat problemele cu care se confruntă orașele, care sunt oamenii cei mai potriviți să le rezolve, care sunt calitățile dorite de la viitorii primari, evaluarea actualilor primari, intențiile de vot, aprecierea parlamentarilor argeșeni, încrederea în personalitățile locale.

Barometrul administraţiei publice din Slănic Prahova
18-19 august 2007

Sondajul realizat pe 304 locuitori ai orașului Slănic a măsurat problemele administrative, persoanele care le pot rezolva, calitățile viitorului primar, așteptările de la acesta, intențiile de vot, aprecierea candidaților, calitățile și defectele lor, percepția actualului primar.

Barometrul preelectoral brasovean
10 – 17 iulie 2007

Sondajul a fost realizat pe 1172 locuitori ai orașului Brașov și a măsurat starea problemelor administrative, percepția primarului George Scripcaru, intențiile de vot, încrederea în liderii politici naționali și locali, evaluarea unor candidați.

Barometrul politic al judeţului Ilfov
22 – 30 iunie 2007

Sondajul a măsurat încrederea în liderii politici, intențiile de vot, care politician este cel mai frumos și cel mai urât, percepția guvernului, a partidelor, a lui George Becali, a Partidului Noua Generație, a fostei Securități, colaborarea lui Traian Băsescu cu serviciile secrete comuniste, evaluarea guvernelor post-decembriste.

Barometru politic naţional
22 – 30 iunie 2007

Sondajul realizat pe 1182 subiecți a măsurat încrederea în liderii politici, intențiile de vot, care politician este cel mai frumos și cel mai urât, percepția guvernului, a partidelor, a lui George Becali, a Partidului Noua Generație, a fostei Securități, colaborarea lui Traian Băsescu cu serviciile secrete comuniste, evaluarea guvernelor post-decembriste.

Barometrul administratiei publice a Capitalei
21 mai - 8 iunie 2007

Sondajul a fost realizat pe 5629 bucureșteni și a măsurat aprecierea Primăriei Generale a Capitalei, modul în care sunt administrate problemele locale, cum sunt gospodărite sectoarele, percepția primarilor de sectoare, intențiile de vot la următoarele alegeri locale.

Barometru politic naţional
21 – 27 mai 2007

Sondajul a fost realizat pe 1293 subiecți și a măsurat încrederea în liderii politici, intențiile de vot, poziționarea față de conflictul Băsescu-Tăriceanu, percepția președintelui și a premierului, încrederea în membrii guvernului.

Barometrul administraţiei publice din Arad
21-30 mai 2007

Sondajul a fost realizat pe 1101 subiecți domiciliați în municipiul Arad și a măsurat aprecierea de care se bucură Primăria, modul în care a administrat problemele orașului, evaluarea candidaților la funcția de primar, punctele tari și slabe ale lor, aprecierea foștilor primari, așteptările de la viitorul primar, încrederea în personalitățile orașului, intențiile de vot.